Pass på!

Alle nordmenn som ankommer Thailand med fly får automatisk 30 dagers visumfritt oppholdstillatelse. På flyet får man et skjema man må fylle ut og levere på flyplassen. Dette er i motsetning til hva mange tror ikke et visum og heller ikke et visa on arrival, men kun et innreise-/ankomstskjema. Ankommer man grenseovergangen til lands, kan man oppholde seg i landet i inntil 15 dager med gyldig pass, uten å søke om visum. Passet er det aller viktigste på pakkelisten.


 • http://nettgrunder.com/ Bjørn Kjelstadli

  Det finnes en del motstridende opplysninger om passets gyldighetstid på nettet. Men ang Thailand så skal passet være gyldig minst 6 mnd ved ankomst.

  Se hva den Thailandske ambassaden i Oslo skriver på sine nettsider http://www.thaiembassy.no/wordpress/application-for-tourist-visa/ greit nok dette gjelder når man søker turistvisum. Men forholder man seg til denne informasjonen når du også reiser til Thailand uten visum så bør man være trygg på att det går bra.

 • Finn Kristian Halvorsen

  Dette er opp til den enkelte tjenesteperson å vurdere.

 • Pingback: Thaitur for dummies - Danimania()

 • Kjetil Lode

  Jeg leverte inn passet mitt til den kinesiske ambassaden i Bangkok, der de beholdt det i flere dager. Heldigvis hadde jeg tatt bilder av passet og innreise-stempel med mobilkameraet, så da var det bare å vise fram dette til hotellet i Kao San Road, så fikk jeg sjekke inn. Har nå også alltid med meg papirkopi av dette i lommen/lommeboka.

 • Pingback: Hei. Noen her som har reist til thailand på nødp… – Thaipost()

 • Pingback: Er det sådan at der må være 6 mdr til utløb av… – Thaipost()

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
province
ad
company
activity
Filter by Categories
Aktiviteter
Annet
Arrangementer
Attraksjoner
Bar / Restaurant / Hotell
Helligdommer
Markeder / shopping
Reisebrev
Steder
Turguide