Pass på!

Alle nordmenn som ankommer Thailand med fly får automatisk 30 dagers visumfritt oppholdstillatelse. På flyet får man et skjema man må fylle ut og levere på flyplassen. Dette er i motsetning til hva mange tror ikke et visum og heller ikke et visa on arrival, men kun et innreise-/ankomstskjema. Ankommer man grenseovergangen til lands, kan man oppholde seg i landet i inntil 15 dager med gyldig pass, uten å søke om visum. Passet er det aller viktigste på pakkelisten.


(annonser)  • http://nettgrunder.com/ Bjørn Kjelstadli

   Det finnes en del motstridende opplysninger om passets gyldighetstid på nettet. Men ang Thailand så skal passet være gyldig minst 6 mnd ved ankomst.

   Se hva den Thailandske ambassaden i Oslo skriver på sine nettsider http://www.thaiembassy.no/wordpress/application-for-tourist-visa/ greit nok dette gjelder når man søker turistvisum. Men forholder man seg til denne informasjonen når du også reiser til Thailand uten visum så bør man være trygg på att det går bra.

  • Finn Kristian Halvorsen

   Dette er opp til den enkelte tjenesteperson å vurdere.

  • Pingback: Thaitur for dummies - Danimania()

  • Kjetil Lode

   Jeg leverte inn passet mitt til den kinesiske ambassaden i Bangkok, der de beholdt det i flere dager. Heldigvis hadde jeg tatt bilder av passet og innreise-stempel med mobilkameraet, så da var det bare å vise fram dette til hotellet i Kao San Road, så fikk jeg sjekke inn. Har nå også alltid med meg papirkopi av dette i lommen/lommeboka.

  • Pingback: Hei. Noen her som har reist til thailand på nødp… – Thaipost()

  • Pingback: Er det sådan at der må være 6 mdr til utløb av… – Thaipost()

  Generic selectors
  Exact matches only
  Search in title
  Search in content
  Search in posts
  Search in pages
  province
  ad
  company
  activity
  Filter by Categories
  Aktiviteter
  Annet
  Arrangementer
  Attraksjoner
  Bar / Restaurant / Hotell
  Helligdommer
  Markeder / shopping
  Reisebrev
  Steder
  Turguide