Pass på!

Alle nordmenn som ankommer Thailand med fly får automatisk 30 dagers visumfritt oppholdstillatelse. På flyet får man et skjema man må fylle ut og levere på flyplassen. Dette er i motsetning til hva mange tror ikke et visum og heller ikke et visa on arrival, men kun et innreise-/ankomstskjema. Ankommer man grenseovergangen til lands, kan man oppholde seg i landet i inntil 15 dager med gyldig pass, uten å søke om visum. Passet er det aller viktigste på pakkelisten.


(annonser)



    Leave a comment

    Your email address will not be published.

    Generic selectors
    Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    province
    ad
    company
    activity
    Filter by Categories
    Aktiviteter
    Annet
    Arrangementer
    Attraksjoner
    Bar / Restaurant / Hotell
    Helligdommer
    Markeder / shopping
    Reisebrev
    Steder
    Turguide