Det er alltid en ting jeg har stusset på, dette m…


12:00am Jan 1
Det er alltid en ting jeg har stusset på, dette med å ta en Thai på hodet, uansett hvor du leser om Thailand så kommer dette opp som en advarsel, men hvorfor har det blitt sånn? Jeg kan aldri huske at noen klappet meg på hodet i Norge, jeg så aldri folk gikk på gaten å klappet andre på hodet, for meg så virker det merkelig å måtte advare mot noe slikt da jeg ikke ser noen som går rundt å klapper hverandre på hodet i noen som helst land jeg er i. Så noe må jo ha skjedd for at denne advarselen har blitt så viktig og berømt, kan det ha seg slik at de første turistene som kom til Thailand løp rundt å sjekket om Thaiene var ekte, gamle mødre som på liv og død måtte bruke hendene for å sjekke om det de så var sant? Og det er vel en litt spesiell ting som jeg la merke til i Thailand, og det er vestlige hvite kvinner sin merkelig oppførsel ovenfor Thaier, den litt først, ovenfra og ned holdning, (stakkars deg) så kommer den videre utforskingen med hendene på hodet til Thaien der Thaien prøver å vri seg unna. "That’s Awkward" Barn er det helt lovlig å klappe på hodet så der er det ikke noe problem, Thaien ser på sitt hår som den reneste og viktigste delen av kroppen, derfor referer de seg selv som "Phom" som betyr hår. Men jeg fatter fortsatt ikke hvorfor folk skal plassere sine hender på andres hoder uansett hvor i verden du er 🙂

(annonser2)    thaipostno

    thaipostno