Forsikring

Sørg for å tegne reiseforsikring eller sjekk at den du allerede har er gyldig. Man får reiseforsikring om man bestiller minst 50 prosent av turen med kredittkort, men det gjelder kun kredittkort og ikke debetkort. Helårsreiseforsikring betyr ikke at du kan være borte hele året. Les mer om disse misforståelsene i Thailands Tidene mars 2015. Pass også på å ha både helse- og ulykkesforsikring. Det er nemlig to forskjellige ting. Studer alltid betingelsene før du velger en forsikring. Mange har smertelig fått erfare at de burde skaffet seg forsikring likevel, eller at de burde lese vilkårene bedre, noe legen Terje Erlid har skrevet en bok om.

Et populært forsikringsselskap for turister i Thailand er World Nomads. Flere livs-/helse-/ulykkes-/reise-forsikringsselskaper i alfabetisk rekkefølge finner du her:

Den offisielle turistautoriteten i Thailand (TAT) tilbyr også sin egen reiseforsikring. Les mer om det her:

Et alternativ til tradisjonell forsikring er den frivillige helseordningen Khon Norway.

 

Artikkelen vil bli oppdatert etterhvert. Artikkeltegningen er brukt med tillatelse av tegneserieskaperen Mike J. Baird, som har utgitt flere humoristiske og satiriske bøker om livet i Thailand.


(annonser2)
  thaipostno

  thaipostno
  Generic selectors
  Exact matches only
  Search in title
  Search in content
  Search in posts
  Search in pages
  province
  ad
  company
  activity
  Filter by Categories
  Aktiviteter
  Annet
  Arrangementer
  Attraksjoner
  Bar / Restaurant / Hotell
  Helligdommer
  Markeder / shopping
  Reisebrev
  Steder
  Turguide