I dag postet Eirik Johannesen ett innlegg ang (for…


Stein-Roger Larsen 1:26pm Jun 21
I dag postet Eirik Johannesen ett innlegg ang (forlang og promillekjoering, tre stk drept), og det kommer frem nede i kommentarfeltet hvem person er, og at han kommer fra Australia!! MEN, senest i forrige uke kunne jeg lese paa denne nettsiden om nordmenn som regelrett omtrent skroet av og kjoerre i paavirket tilstand i kommentarfeltet, og det viser jaggu at vi har noe og ta tak i selv ogsaa! Det er heller ikke foerste gang jeg ser det her inne. Jeg blir virkelig skremt naar voksne mennesker gjoer noe saa idiotisk som nettopp det, altsaa sette seg bak rattet paavirket. Men og vaere saa totalt blottet for hjerneceller at de legger det ut her, helt aapent og paa en slik maate, ja da er spoersmaalet om hvor dum er det egentlig mulig og bli? At promillekjoering er en ukultur hos thaiene er en sak, og myndighetene har naa satt inn strenge straffer for disse bruddene paa thailandsk vegtrafikklov. Men at nordmenn som enten er her paa ferie eller bor her skal gjoere det samme, det er utrolig. Trodde vi nordmenn var litt mer opplyst enn nettopp dette, og er det noe som florerer her paa dette nettstedet saa er det alle kommentarene om hvor farlig thaiene og trafikken i Thailand er. Saa jeg spoer, trenger vi nordmenn gjoere den enda farligere? Jeg har vaert yrkessjaafoer nesten hele mitt voksne liv, saa jeg har sett mitt av ulykker. Si fra til den/de du kjenner naar de starter motorbicen eller bilen etter noen enheter alkohol, at du synes han/henne er en hensynloes idiot som gir fan i sine medmennesker vel og ve, det burde vaere ett minstekrav!?

Espen Andreassen 1:34pm Jun 21
Har aldri sett at noen har skrytt av kjøring i fylla her i denne gruppen og hvis noen klarer å skrive noe så dumt så blir det slått hardt ned på øyeblikkelig. Så jeg ser ikke helt hvor du tar dette fra.

Det virker som at du synes at det er mange i denne gruppen som synes det er greit å kjøre etter at de har drukket, men det er ikke mitt inntrykk i det hele tatt.


Willy Fardal 1:36pm Jun 21
Kunne ikke vert sagt bedre !!!

Richard Rasmussen 1:42pm Jun 21
Vel? Mulig jeg ikke har fått med meg alt,.Men etter lengre tid på dette forum sitter jeg med inntrykk av at svært mange på dette forum er nærmest totalavholds som meg selv. Og da med som sagt en forbausende høy konsentrasjon av dette.

Stein-Roger Larsen 1:59pm Jun 21
Desverre Espen Andreassen og Richard Rasmussen, men slik er det! Skjoenner jo at det er en jobb i seg selv og faa med seg alt, og regner med at spesielt Espen Andreassen har skufflet seg gjennom noen titusener av kommentarer?. Sender en Pm til Espen bare som ☝️illusjon paa hva jeg mener, men jeg vil ikke delta i og legge ut personnavn her inne. Og som sagt selv om dette bestrides, saa er det ikke foerste gangen jeg ser det. Jeg oppfatter selvfoelgelig at noen kanskje fleiper om ogsaa saant, men kjoering i alkoholpaavirket tilstand i ett forum er kanskje litt paa grensen.

Espen Andreassen 2:00pm Jun 21
Poenget med hvor idiotisk det er å kjøre etter at man har drukket er jo noe som alle støtter så klart. Mulig at jeg tar det som en større selvfølge enn andre.

Stein-Roger Larsen 2:01pm Jun 21
Forstaar jo det Espen Andreassen!!

Toelloev Krigsvoll 2:01pm Jun 21
Grensa for fyllekjøring er vel på noe som tilsvarer mellom 2 og 3 små øl i Thailand (om jeg ikke husker feil)
Jeg innrømmer å kjøre scooter ganske jevnlig med 2-3 øl innabords og har ingen hemninger mot å innrømme det….
Problemet er vel stor bil og ikke husker å ha kommet seg hjem… 😛

Jan Vidar Nordbø 2:10pm Jun 21
Jeg mener alle burde ha en personlig grense på ingen alkohol eller annet stimuli før en ferdes i trafikken (bil,motorsykkel etc). Uansett hvilket land en befinner seg i og uavhengig av det landets lover. Men det er mitt syn på saken da?

Per Engelseth 2:19pm Jun 21
Stein-Roger Larsen jeg synes det er flott at du prøver å vekke opp ift fyllekjøring i Thailand. Blir det mye slikt får alt som krypoer og går i Thailand under betegnelsen "farang" et dårlig omdømme i kongedømmet, og det er slettes ikke bra. Ikke for oss i forumet! Vedr. lenken: Selv merket jeg heller det var noen som litt tilslørt virket å støtte Australieren… kunne enkelt kjøpe seg ut av knipa osv. kan hende det var det som satte ditt sinn i kok…. Medfølelsen går til de drepte og deres pårørende i ulykken i Udon Thani.

Didrik Cappelen 2:32pm Jun 21
Jeg støtter deg helt i det du skriver Stein-Roger det å kjøre i ruspåvirket tilstand er helt uakseptabelt. At du blir skuffet og trodde dine landsmenn var mere opplyst, skjønner jeg ikke etter å ha lest del kommentarer og reaksjoner mønstere på diverse Thai fora opp gjennom årene.

(annonser2)    thaipostno

    thaipostno