Pruting…. Når jeg pruter så blir det latter og…


Finn Raudskjegg Hallberg 6:13am Sep 26
Pruting….
Når jeg pruter så blir det latter og spøk.
Hvor jeg kommer fra og hvor lenge jeg har vært i Thailand, og mere latter. Og jeg får prutet ned litt nesten alltid, eller jeg får med noe gratis.

Men når kona pruter, så blir det bare sure miner..
Tanker om det ???


Leif Aase 7:15am Sep 26
Når du pruter så ser de det humoristiske i det men når kjerringa de pruter i ditt nærvær da ser de ikke noe humoristisk i det lenger for da ser dem kun ei rik bitch som går over lik for og spare noen kroner.
Det jeg sier nå gjaldt stort sett over hele thailand men nå i dag så gjelder det mindre og mindre men det henger mer igjen i indre Isan en øvrige Thailand.
Vist du har hvert i Thailand noen år så har nok dama de fortalt deg mer en en gang at du bør holde deg på avstand når hun går på markedet for og handle mat.
Går en en del år tilbake så kunne dette nærvær ødelegge for ei Thai dame i lang tid ettepå

Gunnar Alvheim 1:35pm Sep 26
Jeg har inntrykk av at om jeg har konen min med, så gidder de ikke forholde seg til meg, men kun hun, og som oftest får vi en normal deal. Det har vel med at de bare ser en farang og tenker sitt, med tanke på språk osv., så de gidder ikke stå å knote.

Mens går jeg alene så MÅ de forholde seg til meg, og da oppdager de at jeg kan snakke Thai, og de får spurt om de faste greiene sine, og jeg ender stort sett opp med en god deal, eller en ekstra god service. En helt klar forskjell, og kjempehyggelig. Så å kunne språket er gull. Så pruting er det ytterst sjelden jeg foretar meg.


Finn Raudskjegg Hallberg 2:08pm Sep 26
Er mest på gøy da,om.jeg sparer 10 -20 b bryr jeg meg ikke om 🙂

(annonser2)    thaipostno

    thaipostno