Vegetarfestival i Pattaya 2015

Pattaya Vegetarian Festival 2015

En gang i året holdes det vegetarfestival rundt omkring i Thailand. Den mest kjente og villeste vegetarfestivalen finner sted i Phuket hvor aktiviteter som selvpining med spisse gjenstander er en del av arrangementet. Festivalen har kinesisk opprinnelse og kalles Gin Jai.

vegetar-phuket

Vegetarfestivalen i 2015 ble i Pattaya holdt fra 12. til 22. oktober. Gule flagg utenfor restauranter ble satt opp rundt omkring i byen for å markere at her fantes det vegetarmat. Det ble holdt parader og på diverse markeder fantes det flere boder med vegetarmat og på Sawang Boriboon Foundation i Naklua ble det visstnok delt ut gratis vegetarmat.

 

Mer informasjon om vegetarfestivalen

Til tross for at jeg var i badebyen under hele denne perioden, merket jeg veldig lite til vegetarfestivalen. Jeg er ikke vegetarianer selv, men er likevel veldig glad i vegetarmat og synes det er litt synd det finnes så lite utvalg av vegetarmat. Et par vegetarmatboder var å se på nattmatmarkedet i Pattayatai og i kjelleren i Central Festival, og litt oppmerksomhet var også viet til den i inngangsetasjen på Royal Garden Plaza. Ellers hadde jeg forventet å se mye mer av både show og vegetarmat og i det hele tatt. Kanskje jeg bare ikke var på riktig sted til riktig tid.

Om du er interessert i vegetarisk thaimat, så kan du sjekke ut boken Vegetarian Thai Food Guide.


(annonser)  Leave a comment

  Your e-mail address will not be published.

  Generic selectors
  Exact matches only
  Search in title
  Search in content
  Search in posts
  Search in pages
  province
  ad
  company
  activity
  Filter by Categories
  Aktiviteter
  Annet
  Arrangementer
  Attraksjoner
  Bar / Restaurant / Hotell
  Helligdommer
  Markeder / shopping
  Reisebrev
  Steder
  Turguide